Wie ?

De Meetjeslander is een uitgave van de zussen Sabine en Barbara De Sutter, dochters van voormalig drukker-uitgever Michel De Sutter. Deze krant wordt huis-aan-huis bedeeld in het Meetjesland, wekelijks op maar liefst 44.900 exemplaren!
Een weekblad waar welvaart en welzijn in het Meetjesland voorop staan.

Wekelijks geeft De Meetjeslander een ruim aanbod van objectieve, regionale berichtgeving. Met ook enkele vaste rubrieken als de opinie, santé, foto van de week, … spreekt De Meetjeslander elke week opnieuw een breed publiek in het Meetjesland aan.

“Met De Meetjeslander geven we een forum aan culturele, sportieve, educatieve, … initiatieven en vormen we een uithangbord voor de Meetjeslandse eenheid.”

 

De Meetjeslander is dus het ideale medium om op een gerichte en doeltreffende manier te adverteren en zo uw bedrijf, handelszaak of aanbieding in de kijker te plaatsen. Een goede manier hiervoor is de klassieke advertentie, de publireportage is dan weer het middel bij uitstek om bepaalde innovaties in uw onderneming in de kijker te plaatsen en een groot publiek aan te spreken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

 

Contact: 

Sabine De Sutter: 0479/64.34.50

Barbara De Sutter: 0468/13.93.14

info@demeetjeslander.be

 

Ons verspreidingsgebied

Bekijk onze laatste editie

Share This: