Triatlonschool Meetjesland opent zijn deuren

SMO_005web

Is multisporten iets voor jou?

Op zaterdag 16 september wordt de startdag georganiseerd van de Meetjeslandse triatlonschool. Wil je eens gratis proeven van een gevarieerd aanbod? Kom dan langs in Eeklo of Maldegem voor de open clubtraining voor jeugdatleten tussen 6 en 16 jaar.

Door de steeds groeiende vraag van jeugdige atleten om eens te ‘proeven’ van de triatlon sport is het SMO-Specialized triatlon team gestart met een wekelijks aanbod voor de jeugd. De triatlonsport is niet langer enkel toegankelijk voor superatleten.
De ironkids (6-10 jaar) kunnen in Eeklo terecht van 10 tot 12u aan de sporthal. Allerhande bewegingsactiviteiten vormen op een speelse manier de basis voor een verdere gezonde en fitte levensstijl. Van fietsbehendigheid, verbeteren zwemtechniek, veilig in het verkeer, loopspelen, multiskills, balvaardigheden tot reddend zwemmen.

De jeugd van 10 (geboortejaar 2007) tot 16 jaar kan in Maldegem terecht voor hun proefles bij een ervaren team van gediplomeerde jeugdtrainers. Schrijf je in voor de startdag en ontvang een gratis cool T-shirt! Voor meer info over de club raadpleeg www.smo-specialized.be of contacteer jeugdcoördinator Steven Haeck 0476 90 70 29.

 Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: