Terug naar ‘The Fifties’

Triangel groep Greaseweb

ASSENEDE / ZELZATE – Het is zover voor de acteurs van jeugdtheater Triangel, na anderhalf jaar oefenen brengen ze hun musical ‘We go together: Grease’. Van 15 tot en met 19 februari 2017 palmen de jongelui, tijdens zes spetterende live-shows, Garage Baele in om dit uniek project te realiseren.

“De 30 Triangelkids zijn er echt klaar voor, de repetities verlopen top, de kostuums zijn aangepast, de laatste afspraken zijn gemaakt, de kaartenverkoop is gestart,…”, vertelt Vivien De Baets, secretaris gemeentelijke culturele raad Zelzate. “Uiteraard kunnen ze rekenen op een professionele klank- en lichtinstallatie om het publiek optimaal te laten genieten van hun talenten op gebied van acteren, zingen en dansen. Met daarenboven de werkplaatsen als realistisch decor, worden de toeschouwers meegezogen naar de fifties en ondergedompeld in een onvergetelijke Grease-wereld. Zo’n megaproject is enkel mogelijk dankzij de steun van onze verschillende partners die we dan ook heel dankbaar zijn”. Wil je ook ondergedompeld worden in de jaren ’50? De optredens zijn op woensdag 15 februari om 14u30, donderdag 16 februari om 19u30, vrijdag 17 februari om19u30, zaterdag 18 februari om14u30 & 19u30 en zondag 19 februari om 15u00.

Tickets kosten € 16 (volwassenen) en € 12 (kinderen tot 12 jaar. Mis deze unieke musical niet, kaarten voor de show zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Garage Baele, via kaartentriangel@hotmail.com of via 0477 29 82 42. 

Garage Baele, de gemeente Zelzate, Renault België Luxemburg, HAPPIE Zelzate, SleepLife Gent-Oostakker, BNP Paribas Fortis, Figurello/FiguCoach, PlusPlant, Pachandelle Lochristi, Car-ko Smart Repair Center, Total, culturele raad Zelzate en Continental Tires.

Voorstellingen gaan door in Garage Baele Industriepark Rosteyne 9.
Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: