Saint Michael’s BigBand speelt Bert Joris

bert jorisSINT-LAUREINS – Vorig jaar bracht de Sentse Saint-Michael’s BigBand een selectie uit het uitgebreide repertoire van Bert Joris. Bert Joris, trompettist, componist en arrangeur verwierf met zijn composities zijn plaats als muzikant in binnen- en buitenland. Een hele uitdaging dus voor de Bigband om deze nummers in te studeren en te brengen voor publiek.

“Omdat het concert in november vorig jaar zo snel uitverkocht was en de belangstelling zo groot, hebben we beslist om het optreden opnieuw te laten plaatsvinden op zaterdagavond 3 juni”, vertelt Raf Minten van de Saint-Michael’s BigBand. De twintigkoppige band mag ook enkele solisten verwelkomen die avond: trompettiste Marie-Anne Standaert, saxofonist John Snauwaert, gitarist Arvid Steyaert en trombonist Frederik Heirman.

Bert Joris, trompettist, componist en arrangeur heeft in binnen- en buitenland een belangrijke plaats verworven met zijn composities. Die worden momenteel door heel wat beroemde bigbands gespeeld. Het was dan ook een hele uitdaging om enkele van die nummers in te studeren.

“De belangstelling voor dit concert, was toen zo groot, dat heel wat muzieklief-hebbers toen niet aan bod kwamen, omdat de zaal uitverkocht was. Wij hebben dan besloten, om voor al de mensen die uit de boot vielen, dit concert te hernemen. En nu is het zover ! Op zaterdagavond, 3 juni 2016 om 20h brengt de Saint Michael’s BigBand on-der leiding van Raf Minten, nagenoeg hetzelfde programma als vorig jaar, aan-gevuld met twee composities van onze drummer Wim De Roeck, die de nummers speciaal voor onze bigband geschreven heeft.”

Tickets zijn te verkrijgen via http://www.saintmichaels.be of via info@saintmichaels.be. Telefonisch kan op gsm 0486901378

 lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:



VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: