Santé

website santé mini2In De Meetjeslander lees je elke week opnieuw praktische tips en advies voor een gezonde levensstijl.

Auteur Iswe is Voedings- en Gezondheidsconsulente. In een zoektocht naar haar eigen vitaliteit ontdekte ze dat we onze gezondheid vooral zélf in handen moeten nemen. Door de juiste voeding te eten, te streven naar een gebalanceerde levensstijl en onze eigen gewoonten onder de loep te nemen, kunnen we onze levenskwaliteit eigenhandig positief beïnvloeden.

In de wekelijkse gezondheidsrubriek ‘Santé’ in De Meetjeslander, deelt ze praktische tips en informatie waarmee je direct persoonlijk aan de slag kunt.

 

“Ik kijk elke week uit naar De Meetjeslander,  ik lees graag de nieuwsberichten maar vooral uit de Santé leer ik telkens iets nieuws.” Dolf, Knesselare

“Ik heb al veel praktische tips gebruikt uit Santé, ik gebruik ze voor heel mijn gezin, vooral de uitleg over groenten en fruit vind ik interessant.” Mama Carine, Eeklo

“Ik moet altijd de Meetjeslander voorlezen aan ons moeder die zelf niet goed meer ziet. Het eerste wat ik moet voorlezen zijn de rouwberichten, en dan de santé.” Lieve, Adegem

 

Lees artikels:

Van opruimen word je blij!

Komkommertijd

Maak je eigen probiotica: fermenteren

Zelf bouillon maken biedt belangrijke voordelen

Salie, koningin van geneeskrachtige planten

Noten, door ze te weken haal je er meer uit

Ten einde raad? Koffieklysma’s!

Recept voor rauwe, natuurlijk gezoete appeltaart

Groentensap, vloeibaar medicijn

Je tweede brein

De kracht van geuren

Vitamine G, groen is goed voor ons

Tomaten, lekker en gezond

Share This:

Reacties (4)

 

 1. Van Bouchaute E. zegt:

  Beste redactie,

  Mijn buren en mijn gezin zouden het bijzonder waarderen opdat alle gepubliceerde besprekingen in de rubriek santé digitaal consulteerbaar zouden zijn.
  De bijzonder goed gedocumenteerde inhoud wordt zéér gewaardeerd.

  Alvast bedankt !

 2. admin zegt:

  Dag Rita, dit artikel werd niet bij ons gepubliceerd denk ik… Maar misschien bedoel je stevia, als natuurlijke suikervervanger.

 3. Neyt Rita zegt:

  Jullie hebben onlangs een artikel gepubliceerd met natuurlijke suikervervanger, ontdekt door Maldegemse.
  Maar ik ben het artikel verloren en zou graag de naam van het product weten, alsook als het in de omtrek ergens verkocht wordt
  grtjs
  Rita

 4. VERHEEKE Christiaan zegt:

  Iedere week kijk ik uit naar de Meetjeslander. De rubriek Santé is zeer interessant. Ik heb reeds vele tips toegepast. Ik heb een mapje aangelegd met alle Santé artikels zo kan ik gemakkelijk iets toepassen.
  grtjs
  Christiaan en Ria

Plaats een reactie