Tom Van Bauwel komt naar Bijenkorf

affiche-VERDACHT-kleinweb

ASSENEDE – Acteur Tom Van Bauwel komt op vrijdag 10 februari naar de Bijenkorf in Assenede met de theatervoorstelling ‘Verdacht’. Van Bauwel is momenteel te zien in de komische serie ‘Amigo’s’ op VTM. In de voorstelling ontdek je het ontroerende verhaal van een inspecteur op rust die op de eerste rij stond tijdens het onderzoek naar de gruwelijke aanslagen van de Bende van Nijvel. De inspecteur gaat gebukt onder de last van die brok Belgische geschiedenis. Op 9 november 1985 was hij als jonge kracht één van de eersten aanwezig op de parking van de Delhaize in Aalst toen de Bende van Nijvel er een bloedbad aanrichtte.

Het verhaal werd geschreven door Peter Terrin, die al sinds einde jaren ’90 schrijft. Hij won eerder al de Europese Literatuurprijs met zijn boek ‘De bewaker’ en de AKO literatuurprijs voor ‘Post Mortem’ en kreeg nominaties voor de Gouden Boekenuil.

Kaarten kosten 10 euro (8 euro, – 26-jaar) en zijn te verkrijgen via Cultuurdienst en Bibliotheek Assenede, 09 341 90 88 of 09 344 80 44, cultuur@assenede.be

 Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: