Stee viert na 20 jaar opnieuw de oogst

cappon_ploeg_voor

WATERVLIET – Eindelijk is het weer zover: na meer dan twintig viert Watervliet opnieuw feest voor de oogst. “Het wordt een feestdag om U tegen te zeggen, waarin Watervliet sterk naar buiten komt. We wilden een totaalprogramma in open lucht op een schitterende locatie, daarom kozen we vanzelfsprekend voor het Stee. Daarnaast wilden we ook zoveel mogelijk mensen samenbrengen, en daarom spraken we alle verenigingen, horeca, middenstanders, … aan om mee te werken aan het oogstfeest”, klinkt het bij het feestcomité. “Met meer dan vijvendertig kraampjes, tien kunstenaars die een werkende tentoonstelling vormen, een doorlopende kinderanimatie door KAJ, Jong KVLV, schapen, pony’s, Hongaarse wolvarkens, en optredens van dansschool Movimento, les Annees Folles en Capo 2/3 zal Watervliet the place to be zijn!”.

Het feestcomité pakt ook uit met bekende aanwezigen: de twee Meetjeslandse teams uit het succesvolle één-programma ‘Het Goeie Leven’: Paul Boelaert, Elise Van de Poele, alsook Lut en Lieve De Coninck zullen er zijn. Zij verkopen biologisch geteelde groenten ten voordele van de school. Uiteraard staan ze ook klaar met tips en tricks om je eigen moestuin nog bloeiender te maken.

De feestelijkheden starten om 11 uur met een aperitiefconcert waarna de dag verdergezet wordt met muziek, dans, kunst, dieren, oude landbouwwerktuigen, vendelzwaaien, eendendrijven, schapenscheren, een smid, pottenbakkers, raku, en natuurlijk ook, met eten en drinken.

Oproep: 
Heb je thuis een oud landbouwwerktuig? Verhuis het dan voor één dag naar het Stee op dinsdag 15 augustus 2017!

 Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: