Nieuwe tribune voor CC Den Hoogen Pad

hogen pad

MALDEGEM – Wie afgelopen zaterdag de voorstelling van Michael Van Peel in CC Den Hoogen Pad bijwoonde, kon als eerste de nieuwe tribune uittesten. De nieuwe tribune vervangt de twintig jaar oude tribune waarvan het mechanisme en meubilair, na intensief gebruik, versleten waren.

De groene stoeltjes deden twintig jaar dienst en ruimen plaatst voor een nieuwe telescopische tribune, uitgerust met een lasergestuurd verplaatsingssysteem en volautomatische stoelenrijen, die multifunctioneel inzetbaar is. De nieuwe tribune biedt plaats aan 204 personen. De maximale zitcapaciteit van de polyvalente zaal komt hierdoor op 454 personen, dit zijn de zitplaatsen op de tribune aangevuld met 250 losse stoelen ervoor.

De nieuwe tribune kost € 192.947,24. Niet alleen de medewerkers van de Cultuurdienst, Financiële Dienst en Dienst Infrastructuur, maar ook de leden van het programmatiecomité en het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum werden betrokken bij de aankoop van de nieuwe tribune.

Naast de nieuwe tribune en de in september vernieuwde geluidsinstallatie, investeert het gemeentebestuur dit jaar ook nog in een nieuwe video- en dataprojector met randapparatuur voor in de polyvalente zaal en cafetaria. Op die manier is Den Hoogen Pad opnieuw up-to-date en klaar voor vele jaren gebruik door tal van verenigingen en organisaties.

Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: