Lies Van Hulle wint Plezante Premie Qmusic

 

foto lies vanhulle plezante premie web

MALDEGEM/BRUSSEL – Vorige week reikte Qmusic de tweede Plezante Premie uit. Lies Van Hulle uit Maldegem krijgt 3000 euro voor haar droomproject ‘A High Five For a Safe Drive’…

Lies Van Hulle uit Maldegem krijgt 3000 euro voor haar droomproject ‘A High Five For a Safe Drive’: het uitbrengen van onder meer strips voor verkeersveiligheid van en voor jongeren. Lies (36), die leerkracht is van 5bso hout-sanitair-bouwklas in Zeebrug-ge, werkte het afgelopen schooljaar met haar klas rond veiliger verkeer. “De strips zijn een onderdeel van een grote campagne die de leerlingen uitwerken. Ze gaan op zoek naar sponsors en leggen contacten voor het maken van 3D-sleutelhangers, een logo, t-shirts, houten panelen, en een stripverhaal met een veilig versus onveilig scenario.”

De bekendmaking van de winnaar gebeurde in het programma van Qmusic-avondspitsduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Maarten ging zelf meteen na de uitzending op pad om de Plezante Premie per-soonlijk te gaan overhandigen aan Lies. “Ik was blij verrast”, vertelt een enthousiaste Lies ,“dit is een mooie bonus voor het werk dat we hier-rond in de klas dit jaar hebben gedaan en biedt toekomstperspectief voor volgend schooljaar!”

Nog tot 12 mei beslist een jury van Qmusic-luisteraars, bijgestaan door juryvoorzitters Hans Bourlon, Véronique Leysen en An Lemmens, welke projecten een Plezante Premie verdienen. De projecten waar ze elke dag uit kunnen kiezen worden voorgesteld in de ochtendshow bij Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen.

De projecten van de verkeerscampagne van juf Lies zijn te zien op Facebook: High Five for a Safe Drive.

Foto: Lies Van Hulle uit Maldegem is een van de gelukkigen die een premie winnen van de jury van Qmusic-luisteraars.

 Lees meer Meetjeslands nieuws

PlezantePremies_2017_Winnaar2_HansBourlon_001 web

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: