FC KLEIT ontvangt internationale toppers op U10-tornooi: win uw ticket!

2017 Meetjeslander foto organisatie (002)web

KLEIT – De meimaand is tornooimaand, ook in Kleit. Straks is FC Kleit opnieuw gastheer voor 25 internationale gezelschappen, opgedeeld in twee tornooischema’s.

Voortornooi

Op zaterdag 6 mei vechten tien ploegen het onder elkaar uit in het vijfde voortornooi.  “De affiche van het voortornooi mag best gezien worden: naast de aanwezigheid van twee promovendi (R. Antwerp FC en KFCO Beerschot Wilrijk) krijgt het tornooi met de deelname van een delegatie van het gereputeerde Nederlandse PSV zelfs een internationaal tintje”, vertelt Rudi Van Landschoot, tornooimedewerker FC Kleit U10. Een sportieve uitdaging voor regionale ploegen als KSK Maldegem en Cercle Brugge wenkt!

13 & 14 mei: tweedaags internationaal tornooi

De winnaar van het voortornooi mag de batterijen een week later opnieuw aan de Kleitse startkabels koppelen. Dan gaan de internationale vlaggen pas echt gaan wapperen:  tijdens het  weekend van zaterdag 13 mei en zondag 14 mei krijgt het tornooi,  in navolging van vorig jaar, opnieuw zijn beloop over twee dagen!

Belgische, Nederlandse, Franse , Duitse, Engelse en zelfs Schotse voetbalveters worden dan langs de Hogebranddreef geknoopt. Favorieten naar voor brengen is als organisatie niet gepast  maar met RSC Anderlecht en West Ham United staan de finalisten van vorig jaar alvast weer aan de aftrap!  Wie de voorbije jaren een kijkje kwam nemen weet dat dergelijk jeugdvoetbal steeds garant staat voor spektakel  en bij momenten toch onvoorspelbaar is. Alle redenen dus om het elfde internationaal FC Kleit U10 tornooi van dichtbij mee te maken!

 

WIN een VIP-arrangement voor 2 personen!

of win één van de toegangskaarten

Zoek het woord verstopt in voetballen in de editie van 4 mei 2017 van De Meetjeslander, en geef het in via www.demeetjeslander.be/wedstrijd

 Schiftingsvraag: Raad het exact gewicht (kg en gram) van het organisatiecomité

 Hoofdprijs: 

VIP-arrangement voor twee personen op ZONDAG 14 MEI:

gratis ingang +  toegang tot VIP-tent met lunch en drankkaart ingebrepen

 Extra prijzen: 9 toegangskaarten voor 1 dag (kaarten vrij te gebruiken op zaterdag 6 mei (voortornooi) of op zaterdag 13 mei (dag 1 hoofdtornooi ) of op zondag 14 mei (dag 2 hoofdtornooi ).

De wedstrijd loopt tot en met maandagavond 8 mei, 21u. (4/5/17)

Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: