De Voetbalschool komt naar Eeklo van 7 tot 11 augustus!

voetbalschool
Deze zomer is De Voetbalschool voor het eerst te gast bij FCE Meetjesland in Eeklo. Van maandag 7 tot vrijdag 11 augustus is er een 5-daagse voetbalstage voor jongens en meisjes van 5 tot 14 jaar.

“Binnen De Voetbalschool hechten wij erg veel belang aan kwaliteit. Daarom werken wij voor onze voetbalstages uitsluitend met ie binnen onze eigen, unieke Total Soccer Method filosofie zijn opgeleid. Op die manier kunnen wij de deelnemers heel wat technische vaardigheden bijbrengen die later goed van pas zullen komen!”, luidt het bij De Voetbalschool.

Volgende belangrijke voetbalaspecten komen tijdens de voetbalstages uitgebreid aan bod:

- Lichaamsbeheersing;

- Balbeheersing;

- Passen/trappen/aannemen;

- Duel 1vs1 aanvallend;

- Duel 1vs1 verdedigend;

- Verschillende spel- en afwerkvormen;

- Kleine en grote wedstrijdvormen.

De trainingen vinden plaats van 09u30-12u00 en van 13u00 tot 15u30. Opvang is door de club voorzien van 8 uur tot 16u30. Inschrijven is mogelijk voor iedereen geboren tussen 1 januari 2003 en 31 december 2012. Je betaalt voor deze 5-daagse voetbalstage slechts € 127,50. Daarin zitten 5u per dag professionele (techniek)training, een voetbalshirt (adidas) en een aandenken. Bovendien maakt elke deelnemer kans op deelname aan een ProClass Event bij een Belgische of Nederlandse profclub.

NOTA BENE:

* Minstens 8 – maximum 16 deelnemers per groep

* Categorie U6 wordt zowel inhoudelijk als op vlak van begeleiding door FCE Meetjesland zelf georganiseerd

Mis deze unieke voetbalstage niet en schrijf je vandaag nog in via voetbalschool.nl –> inschrijven

VOL = VOL!

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: