Tele-Onthaal op zoek naar vrijwilligers

telefoonvrijwilliger Tele-Onthaalweb

MEETJESLAND – Tele-Onthaal is een dienst die 24 uur per dag bereikbaar is voor een gesprek per telefoon of chat. Anoniem, vertrouwelijk en voor iedereen. In  2015 contacteerden dagelijks gemiddeld 74 Oost-Vlamingen de telefonische en chathulpdienst voor een goed gesprek over kleine of grote zorgen. Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen beantwoordde zo afgelopen jaar in totaal 27.134 oproepen. Deze dienstverlening is van grote waarde voor mensen in onze samenleving. Daarom gaat Tele-Onthaal voor het jaar 2016 op zoek naar mannen en vrouwen die iets voor een andere persoon willen betekenen, door het bieden van een luisterend oor, dag en nacht. Vooraleer iemand aan de slag gaat bij Tele-Onthaal, krijgt hij of zij eerst een basisopleidingdie start op zaterdag 20 februari in Gent. Met de slogan ‘elke goede conversatie start met een goede luisterbereidheid’, maakt Tele-Onthaal een erezaak van het luisteren naar mensen. Iedereen kan bij de dienst terecht, met kleine en ook met grote zorgen. Tele-Onthaal staat altijd klaar op het telefoonnummer 106 en is gratis en anoniem. “Een opleiding, permanente vorming en coaching maken van onze medewerkers deskundige vrijwilligers”, klinkt het bij de dienst. Zaterdag 20 februari start het info-moment voor kandidaat-vrijwilligers en geïnteresseerden, om 20 uur in brasserie The Bridge op het Sint-Baafsplein in Gent.

Tele-Onthaal is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.
Tele-Onthaal zoekt vrouwen en mannen die geboeid zijn door mensen, die graag luisteren en tijd willen vrijmaken voor wie het moeilijk heeft.
Tele-Onthaal biedt jou de kans om je (luister)vaardigheden te verbeteren en om samen te werken met een groep gelijkgezinde collega’s.
Een opleiding, permanente vorming en coaching maken van jou een deskundige vrijwilliger.

In heel Vlaanderen starten dit voorjaar basistrainingen om nieuwe vrijwilligers op te leiden.
Info-avond voor geïnteresseerde kandidaat-vrijwilligers: donderdag 21 januari om 20u00 in brasserie ‘The Bridge’ , Sint-Baafsplein 21, 9000 Gent.

Start basisopleiding Oost-Vlaanderen in Gent: zaterdag 20 februari 2016

Zin om mee te werken?
Geïnteresseerd in deze boeiende opleiding?
Meer info en inschrijven via de website van tele-onthaal via deze link

Share This:

Lees meer nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: