Reveil op Allerheiligen

Reveil17-1web

EEKLO – Wat begon als een klein eerbetoon aan overleden vrienden in Deerlijk, is drie jaar later een evenement op meer dan zeventig locaties. Op 1 november organiseert de bende achter Rock Oasis, enkele muziekminnende leerkrachten van College ten Doorn, dit jaar ook in Eeklo voor het eerst Reveil op de stedelijke begraafplaats.

“Met Reveil mikken we niet op de grote massa, maar willen we wel de stilte en kilte van Allerheiligen opvullen met mooie, intieme muziek en een warme sfeer. Toeschouwers kunnen bijdragen tot die golf van warmte door lichtjes en kaarsen mee te brengen”, vertelt Patrick Blomme, medeorganisator Rock Oasis. In Eeklo werd gekozen voor een programma met Elise K, Bavo & Brecht, de Houseband van College ten Doorn en By Far, die elk om beurt een korte serene en akoestische sessie zullen spelen. Het aantal leerlingen en oud-leerlingen zal tijdens de namiddag niet op twee handen te tellen zijn.

Reveil gaat door op de Stedelijke begraafplaats van Eeklo van 14 tot 18 uur. De toegang is uiteraard gratis. Meer info via het Facebookevent ‘Reveil Eeklo 2017’.

Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: