Couleurs Devie opnieuw hoogtepunt Maldegemse zomer

CD_p1web

MALDEGEM – De zomer lonkt, en het aftellen is begonnen naar de inmiddels negende editie van Couleurs Devie. Zwoele beats, ‘shiny happy people’ en niet te missen summer vibes. Het afterwork-festival dat gekend staat voor zijn unieke beleving en locatie, vindt dit jaar plaats op 3 augustus in Maldegem.

Couleurs Devie is er dit jaar terug op vrijdag 3 augustus en belooft opnieuw hét hoogtepunt van de Maldegemse zomer te worden: een coole afterwork vibe, verfrissende drinks en de beste dansmuziek, verpakt in ware festivalsfeer. “Wat negen jaar geleden begon als een gemoedelijke afterwork mojito party, groeide uit tot een heus afterwork festival met bekende dj’s en artiesten, hippe foodstands, lekkere cocktails én feestgarantie”, vertellen organisatoren Cedric De Smet, Karel De Lille en Christophe Bollé, woordvoerders van vzw Couleurs Devie. “Het geheime recept van deze succesformule? Ons sleutelwoord is vernieuwen. We blijven groeien en moeten dus continu aan ons concept sleutelen. Het hele jaar door zijn we al bezig met vragen als ‘wat kunnen we verbeteren of vernieuwen?’, ‘Hoe maken we van een ‘gewone’ afterwork de ultieme place to be op een vrijdagavond?’. We stellen ons in de plaats van de bezoekers en willen hen méér bieden dan een feestje in de open lucht. We willen beleving creëren, een onvergetelijke avond op poten zetten die de zomer kleurt – liefst in felle couleurs.” Het ‘net dat tikkeltje meer’-concept wordt blijkbaar heel erg gesmaakt, want jaar na jaar vinden steeds meer bezoekers hun weg naar het Sint-Annapark. Vorig jaar was een topeditie: meer dan 5000 mensen woonden Couleurs Devie 2017 bij. “Dit grote succes heeft ook tot gevolg dat ons festivalplein op piekmomenten te klein was om ons publiek de beleving te geven waar het voor komt. Ook wachtrijen aan de bar willen we de volgende editie wegwerken. Om onze bezoekers toch die ultieme Maldegemse festivalervaring te geven, zien we ons genoodzaakt om vanaf dit jaar een (lage) toegangsprijs in te voeren waarmee we extra bars en barpersoneel voorzien, gratis toilet, en ons publiek ook meer ruimte zal hebben om te dansen, te aperitieven, te ontmoeten, te beleven…”.

Dat Couleurs Devie een echt Maldegems event is, blijkt, want niet enkel de mensen achter vzw Couleurs Devie steken de handen uit de mouwen. Voor de opbouw en het goede verloop van de avond doen ze naar goede gewoonte beroep op Maldegemse jeugdverenigingen in ruil voor een financieel duwtje in de rug. Couleurs Devie 2017_213web

Tickets vanaf nu online en offline (in alle randgemeentes) beschikbaar (€ 10). Dit jaar langere openingsuren 17 u. tot 2.30 u. Bij elk offline ticket aangekocht in Maldegem gratis McFlurry®.

 Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:



VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: