Adegemnaar in running voor prestigieuze award

BFFA cheese_photographyweb

ADEGEM – Op 16 januari werden de nominaties bekend gemaakt voor de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Awards 2017. De ‘BFFA’ wordt dit jaar voor de 13e keer op rij georganiseerd. Een internationale jury koos tachtig foto’s en vijf films, uit bijna 2000 inzendingen. Adegemnaar Kristof Claeys, zaakvoerder bij CHEESE! Photography, is een van de gelukkige fotografen wiens foto genomineerd werd. Claeys maakt nu dus kans om de award te winnen. “De verkiezing in huwelijksfotografie wordt al dertien jaar lang gedomineerd door Nederlanders”, vertelt Claeys. “Dit jaar zitten er twee Belgische inzendingen bij de tachtig uitverkoren foto’s en één van die twee is van mij, en komt uit Adegem”, vertelt Kristof Claeys.

“Deze nominatie geeft me een boost om bij ieder huwelijk het beste van mezelf te geven om zo de koppels een mooie reportage te geven. Iets waar ze jaren deugd van hebben. De jury overtuigen voor het behalen van de eindronde is de eerste grote stap. De award verzilveren, ligt in handen van het publiek. Wie graag toch minstens één Belg op het podium ziet staan tussen het oranje legioen, kan stemmen op mijn foto (www.bffa.nl)!”, besluit Claeys.

Op maandag 22 mei zullen de winnaars van de publieks- en vakprijs bekend gemaakt worden tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste stemmen van het publiek, zal ook nog eens gekroond worden tot winnaar 2017.

Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: 

Reacties (1)

 

  1. Bedankt ‘De Meetjeslander’ om dit bericht te delen! Van de 80 genomineerde foto’s zitten slechts 2 Belgen tussen de Nederlanders. Zou het geen stunt zijn om op het podium te staan? Maar daarvoor heb ik jullie hulp nodig!

    Stemmen kan tot 13/05; alle 8 categorieën (telkens 10 foto’s) moet doorlopen worden, waarbij je telkens 2 beelden moet aanvinken om vervolgens naar de volgende categorie te gaan tot je op het eind je mailadres moet invullen. Klaar! (http://www.bruidenbruidegom.nl/bffa/stemmen/) of via mijn eigen website (https://cheesephotography.co/)

    Alvast bedankt!

    Kristof