Liefde, passie en verdriet in de Koperen Leeuw

fool4loveweb

In een hotel zit een getormenteerde jonge vrouw neer op de grond. Een ruw gehouwen man staat in de hoek en kijkt toe. May wordt volledig verscheurd door de veelvuldige afwezigheden van haar man Eddie en zijn liefdesaffaires met andere vrouwen. Ze lijkt eerst te kalmeren, maar slaat dan toe.

Toneelvereniging Excelsior waagt zich opnieuw aan een klassieker, ‘Fool for Love’ van Sam Shephard. Naarmate het stuk evolueert, komt de vijandige en kwalijke natuur van hun verhouding aan de oppervlakte. Het duw- en trekwerk van hun relatie loopt als een rode lijn door het hele verhaal. De toeschouwer wordt getuige gemaakt van de vernietigende kracht van een liefde die zo vanzelfsprekend is maar niet kan beantwoord worden. Het koppel kan niet zonder, maar ook niet met elkaar. Een oudere man observeert het geheel en begeeft zich als een spook tussen hen in. Het is een brandende passie, naast een vat vol acide, een oude man en een onschuldige voorbijganger. Eddie en May worstelen op deze scène met hun geschiedenis, liefde en hun passie.

Wil je ook gaan kijken? Fool for Love speelt op vrijdag 21/4/17, zaterdag 22/4/17, vrijdag 28/4/17, zaterdag 29/4/17, vrijdag 5/5/17, zaterdag 6/5/17. Kaarten kunnen online gereserveerd worden via www.koperenleeuw.be

Lees meer Meetjeslands nieuws

B afficheFoolForLoveweb

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: