Win duo-vrijkaarten voor Antwerps vakantiesalon

Conceptum_VakSalonweb

MEETJESLAND / ANTWERPEN – Volgende week start het Antwerps vakantiesalon gaat door van 26 tot 30 januari in Antwerp Expo. Met meer dan 81.000 bezoekers is het Antwerps Vakantiesalon niet alleen Vlaanderens grootste maar vooral Vlaanderens gezelligste en meest volledige vakantiebeurs. Reeds vier jaar is reisbureau Diederik Reizen, gevestigd in Assenede, aanwezig als Meetjeslands vertegenwoordiger. Zij stellen er hun nieuwe reisbrochure voor, die bestemmingen van de Baltische Staten tot Roemenië en Montenegro, en natuurlijk ook de klassieke bestemmingen aanbiedt zowel in dagreizen als in meerdaagse.

De beurs richt zicht tot alle vakantiegangers die zowel in het binnen- als in het buitenland op zoek zijn naar een toffe vakantie: de bezoeker vindt naast informatie over klassieke vakantiebestemmingen ook themazones: camping & campers, B&B Vakanties, cruises, verre reizen, avontuurlijke en actieve vakanties, motovakanties. Dit jaar krijgen bergvakanties speciale aandacht. Tijdens de beurs kunnen bezoekers ook heel wat uitproberen: een duikinitiatie in een reuzegroot bassin, een elektrische fiets op een speciaal parcours uittesten of leren skiën met een simulator. In de twee workshopzones worden tijdens de beursdagen verschillende gratis presentaties, workshops en films gepresenteerd. (volledig programma vanaf dit weekend op de site van het salon). Op zaterdag en zondag verwent autocaroperator Diederik Reizen alle kinderen (en hun ouders).  Animatoren zijn in Hal 2 in de Kid’s Corner actief en zorgen er voor knutsel- en spelplezier terwijl de volwassenen ontspannen de beurs bezoeken.

Win een duo-toegangsticket voor het vakantiesalon

In welke Meetjeslandse gemeente is het reisbureau Diederik Reizen gevestigd?

Stuur het juiste antwoord in via www.demeetjeslander.be/wedstrijd

Winnaars kunnen hun duoticket afhalen bij Diederik Reizen, Kloosterstraat 66 in Assenede. Afhalen kan ook op maandag 23/1 tussen 9-12u of op dinsdag 24/1 tussen 16-19u in de Tieltsesteenweg 36, Eeklo. Of schrijf €2 over voor administratie- en verzendingskosten op rekeningnummer BE60 0017 0866 2070 van De Meetjeslander, met vermelding van uw naam en adres.

Het vijfdaagse Vakantiesalon Antwerpen is open: donderdag 26/01 t.e.m. zondag 29/01: telkens van 10.00 tot 18.00 uur. Maandag 30/01 van 10.00 tot 16.00 uur

Kinderen jonger dan 16 jaar gratis.

Lees meer Meetjeslands nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: