Restaurant en B&B’s slaan handen in elkaar voor BOB-service

Eatdreaming Den Oker Ronsele 2

ZOMERGEM/ADEGEM/URSEL –  Gastronomisch restaurant Den Oker in Ronsele gaat samenwerken met drie uitbaters van Meetjeslandse B&B’s. Onder de noemer ‘Eatdreaming’ worden klanten van de B&B’s gratis van en naar het restaurant gebracht.
Het was Chef Dietrich Degrave van restaurant Den Oker die de samenwerking aanging met verschillende B&B’s uit het Meetjesland. Zijn idee kwam er nadat hij steeds vaker hoorde dat klanten graag onbezorgd een glaasje willen kunnen drinken en van het eten genieten, dus graag in de buurt wilden blijven slapen. “Ik heb drie kwaliteitsvolle B&B’s gezocht en samen met hen het arrangement ‘Eatdreaming’ uitgewerkt. De mensen kunnen een kamer reserveren in de B&B, je wordt door de uitbater naar ons restaurant gebracht, waar je zonder zorgen kan genieten, en nadien word je weer opgehaald door de B&B-uitbater. ‘s Ochtends na een heerlijke nacht slapen, kan je van een ontbijt genieten”, zegt chef Degrave. De B&B’s zijn De Luchtreiziger in Adegem, Summergem in Zomergem en ‘t Heerenhuys in Ursel. “Een perfect voorbeeld van hoe de verschillende horecazaken in het Meetjesland elkaar kunnen versterken”, zegt Jacques Cleppe van ‘t Heerenhuys. Het arrangement kost 255 euro voor twee personen voor wie kiest voor de lunch of 325 euro voor wie het gastronomisch menu kiest, overnachting en ontbijt inbegrepen. Reserveren kan via de site van de B&B’s. (VACAS)

Chef Dietrich Degrave ging onder de noemer ‘Eatdreaming’ een samenwerking aan met verschillende B&B’s in het Meetjesland.

Lees meer nieuws

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: