Curieus zoekt interviewers

groetn web

WAARSCHOOT – In samenwerking met woonzorgcentrum ‘De Linde’ start de werkgroep ‘Groet’n uit Waerschoot’ binnenkort met een nieuw project, waarbij 100 Waarschootse senioren geïnterviewd worden. “Uitgangspunt voor dit interview zijn een 15-tal foto’s, geselecteerd uit de vele honderden foto’s die we vorig jaar inzamelden. De sterkste verhalen bundelen we in een boek. Voor de realisatie van dit project zoeken we 70-tigers, 80-tigers en 90-tigers die bereid zijn om zich thuis te laten interviewen; vrijwilligers die na een korte infosessie interviews willen afnemen; mensen die interviews willen uittypen of uitschrijven,” vertelt Luc Maddelein.

Zin om aan dit unieke project mee te werken, maar wil je graag nog wat extra informatie over de voorwaarden, de timing enz? Neem dan contact op met Luc Maddelein, Hovingen 43 in Waarschoot – 0477 47 58 73 – luc.curieus@gmail.com. Nu reeds van harte bedankt.

‘Groet’n uit Waerschoot’ is een initiatief van Curieus, in samenwerking met Heemkundig Erfgoed Waarschoot, Historisch Lieveland, het Vermeylenfonds en het gemeentebestuur. Met de steun van de Erfgoedcel Meetjesland en de provincie Oost-Vlaanderen.

Share This:VORIG ARTIKEL: 

VOLGEND ARTIKEL: